Lifestyle fotograf Stockholm

lifestyle fotograf stockholm

Lifestyle fotograf Stockholm

Söker du lifestyle fotograf Stockholm? Mitt företag Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz AB, är ett resultat av många års fotograferande i kombination med min utbildning på Berghs Photography. Jag är en lifestyle fotograf Stockholm.

Med lifestyle fotografi vill vi fånga nuet och verkligheten, den äkta stunden precis som den är, just nu, just här. Vardagliga situationer med mycket känsla och atmosfär, på ett okomplicerat sätt. Lifestyle bilderna står ut i all sin ”vardaglighet” – vill inspirera, och få betraktaren att känna att ”där vill jag vara”. Lifestyle fotografi har som bild genre, blivit mycket populärt inom många andra områden – t ex bröllopsfotografering, företagsfotografering och porträtt. Lifestyle fotografering fångar ju den äkta stunden precis som den är! Titta gärna på mina bilder som lifestyle fotograf Stockholm och kontakta mig.

Boka en lifestyle fotograf i Stockholm!

Boka en lifestylefotograf i Stockholm som kan fånga känslan i en miljö, en händelse, ett möte mellan människor, beskriva olika kulturer. Resebilder , bilder som beskriver människor och miljöer, bilder från storstad eller landsbygd från Sverige, Sydafrika, London eller Milano t ex.

Att fotografera lifestyle handlar om att fånga den unika känslan i bilden. Att skapa en upplevelse och få betraktaren att vilja stiga in i bilden, in i händelsen. Som lifestylefotograf I Stockholm fotograferar jag händelsen, människorna, miljön – så att bilden bjuder in till betraktande och på ett intressant sätt skapar och förmedlar rätt stämning. Som lifestylefotograf brukar jag rekommendera mina kunder att kontakta mig efter att ha sett igenom mina bilder här på hemsidan. Därefter bokar vi in ett möte för att diskutera uppdraget och stämma av era önskemål. Efter mötet sänder jag er en offert på uppdraget med en beskrivning av upplägg, omfattning, tidplan mm baserat på vårt tidigare samtal.

Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz – lifestyle fotograf Stockholm

Välkommen!