Inredningsfotograf Stockholm

Inredningsfotograf Stockholm

Söker du inredningsfotograf Stockholm? Mitt företag Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz AB, är ett resultat av många års fotograferande i kombination med min utbildning på Berghs Photography. Jag är inredningsfotograf i Stockholm, och med ett stort intresse för färg, form och design gör jag fotouppdrag åt olika uppdragsgivare, som inredningsfotograf i Stockholm.

Alla har vi en känsla för vad som är ”rätt” och snyggt inom inredning, allt efter tycke och smak vad gäller olika stilar, tidsperioder och trender som kommer och går. Att med bilden kunna kommunicera, förmedla en känsla, ett uttryck och inte minst väcka ett intresse hos mottagaren, läsaren, den potentiella kunden etc – det är inredningsfotografi när den är som bäst. Titta gärna på mina bilder som inredningsfotograf fotograf Stockholm och kontakta mig.

Boka en inredningsfotograf Stockholm!

Boka en inredningsfotograf I Stockholm som kan fånga känslan i ett rum, av en miljö. Att fotografera inredning handlar om att fånga den unika känslan i ett rum. Att skapa en upplevelse och få betraktaren att vilja stiga in i bilden, in i rummet. Som inredningsfotograf Stockholm fotograferar jag rummet – miljön – så att bilden bjuder in till betraktande och på ett intressant sätt skapar och förmedlar rätt stämning. Jag arbetar med att återge former, färger i olika djup och balans, och föredrar att när så går arbeta med ett vackert, naturligt ljus för bilderna.

Som inredningsfotograf brukar jag rekommendera mina kunder att kontakta mig efter att ha sett igenom mina bilder här på hemsidan. Därefter bokar vi in ett möte för att diskutera uppdraget och stämma av era önskemål. Efter mötet sänder jag er en offert på uppdraget med en beskrivning av upplägg, omfattning, tidplan mm baserat på vårt tidigare samtal.

Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz – Inredningsfotograf Stockholm

Välkommen!