Fotograf Stockholm företagsporträtt

Fotograf Stockholm företagsporträtt

Söker du fotograf Stockholm företagsporträtt? Mitt företag Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz AB, är ett resultat av många års fotograferande i kombination med min utbildning på Berghs Photography. Jag arbetar med företagsfoto och fotograferar inom dessa genres: fotograf Stockholm företagsporträtt, porträttfotografering, interiörfotografering, in-action-fotografering, lifestyle, bildbank- och exteriörfotografering.

De anställda är många gånger det viktigaste ansiktet utåt för ett företag. Bra medarbetarporträtt skapar ett personligt och seriöst intryck samt kan användas i många sammanhang, bl.a; på företagshemsidor, i press-releaser, intranät och presentationer. Bra porträttbilder har dessutom blivit allt viktigare i och med den digitala värld vi lever i. Stora delar av kontakten mellan företag och dess kunder sker via olika digitala plattformar, där bilder kompletterar det digitala kundmötet. Med ett stort intresse för formgivning, inredning och arkitektur inom olika tidsepoker och inte minst människan i allt detta, tar jag gärna uppdrag även inom dessa områden.

Boka fotograf Stockholm företagsporträtt?

Som fotograf Stockholm företagsporträtt träffar jag gärna er på ett möte. Bildens betydelse för förståelse människor emellan har alltid intresserat mig, inte minst när jag arbetat internationellt med kommunikation och marknadsföring inom svensk turism- och mötesindustri. Innan man tar fram bilder av medarbetarna är det bra att ha fastställt vilket uttryck man vill att bilderna ska förmedla. Därefter anpassar man exempelvis bakgrund, ljussättning, färgställning, utryck m.m. efter framtagen målbild. Ett medarbetarporträtt är ett fragment av ett företagets kultur, varumärke, uttryck och kan t.ex. förmedla senioritet, expertis, tillgänglighet, professionalism eller lekfullhet.

Som fotograf Stockholm företagsporträtt brukar jag rekommendera mina kunder att slå mig en signal efter att du har tittat igenom mina bilder här på hemsidan så kan vi boka in ett möte för att se om ni tycker att jag passar för ert uppdrag.

Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz – Din porträttfotograf i Stockholm .

läs mer på om oss

Varmt Välkommen !