Fotograf Roslagen

Fotograf Roslagen

Söker du fotograf Roslagen? Mitt företag Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz AB, är ett resultat av många års fotograferande i kombination med min utbildning på Berghs Photography. Mitt hjärta finns i Roslagen vilket gör att jag har arbetat mycket som fotograf i Roslagen. Du kan anlita mig som fotograf Roslagen för olika typer av uppdrag så fortsätt gärna på min hemsida och se gärna mina bilder – tveka inte att kontakta mig om du har några frågor.

Som fotograf Roslagen har jag ett brett spektra med projekt jag kan ta mig an.

Exempel på uppdrag

  • Fotografering för privatpersoner såsom bröllop, porträtt, gravidfotografering mm
  • Företagsfotografering (evenemang, produktbilder, bilder från olika miljöer – miljöbilder, bilder till årsredovisningar, reklammaterial, webbsidor, press-releaser mm.)

Med ett stort intresse för formgivning, inredning och arkitektur inom olika tidsepoker och inte minst människan i allt detta, tar jag gärna uppdrag även inom dessa områden.

En fotograf i Roslagen med lokal förankring på Rådmansö. Som fotograf Roslagen håller jag Roslagen varmt om hjärtat och strävar efter att arbeta lokalt med företag och privatpersoner i området. Bildens betydelse för förståelse människor emellan har alltid intresserat mig, inte minst när jag arbetat internationellt med kommunikation och marknadsföring inom svensk turism- och mötesindustri.

Som bra fotograf Roslagen brukar jag rekommendera mina kunder att kontakta mig efter att ha sett igenom mina bilder här på hemsidan. Därefter bokar vi in ett möte för att diskutera vidare kring fotografering Roslagen och stämma av era önskemål. Efter mötet sänder jag er en offert på uppdraget gällande fotografering Roslagen med en beskrivning av upplägg, omfattning etc mm baserat på vårt tidigare samtal.

Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz – Din fotograf i Roslagen

Välkommen!