Fotograf företagsbilder Stockholm

Fotograf företagsbilder Stockholm

Söker du fotograf företagsbilder Stockholm? Mitt företag Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz AB, är ett resultat av många års fotograferande i kombination med min utbildning på Berghs Photography. Vill du ha bilder till ditt företag så kan du anlita mig som fotograf företagsbilder Stockholm. Jag arbetar med företagsbilder och fotograferar inom dessa genres: fotograf företagsbilder Stockholm, porträttfotografering, interiörfotografering, in-action-fotografering, lifestyle, bildbank- och exteriörfotografering, dokumentärfotografering.

De anställda, ett företags medarbetare, är många gånger det viktigaste ansiktet utåt för ett företag. Bra medarbetarporträtt skapar ett personligt och seriöst intryck samt kan användas i många sammanhang, bl.a; på företagshemsidor, i press-releaser, intranät och presentationer. Bra porträttbilder har dessutom blivit allt viktigare i och med den digitala värld vi idag lever i. Stora delar av kontakten mellan företag och dess kunder sker via olika digitala plattformar, där bilder kompletterar det digitala kundmötet.

Med ett stort intresse för formgivning, inredning och arkitektur inom olika tidsepoker och inte minst människan i allt detta, tar jag gärna uppdrag även inom dessa områden.

Boka fotograf företagsbilder Stockholm?

Som fotograf företagsbilder Stockholm träffar jag gärna er på ett möte. Bildens betydelse för förståelse människor emellan har alltid intresserat mig, inte minst när jag arbetat internationellt med kommunikation och marknadsföring inom svensk turism- och mötesindustri. Innan man tar fram personporträtt, bilder av medarbetarna, är det viktigt att ha fastställt vilket uttryck man vill att bilderna ska förmedla. Därefter anpassar man exempelvis bakgrund, ljussättning, färgställning, utryck m.m. efter framtagen målbild. Ett medarbetarporträtt är ett fragment av ett företagets kultur, varumärke, uttryck och kan t.ex. förmedla senioritet, expertis, tillgänglighet, professionalism eller lekfullhet.

Som fotograf företagsbilder brukar jag rekommendera mina kunder att kontakta mig efter att ha sett igenom mina bilder här på hemsidan. Därefter bokar vi in ett möte för att diskutera uppdraget och stämma av era önskemål. Efter mötet sänder jag er en offert på uppdraget med en beskrivning av upplägg, omfattning, tidplan mm baserat på vårt tidigare samtal.

Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz – Din fotograf företagsbilder i Stockholm

Välkommen!