Fotograf Ekerö

Fotograf Ekerö

Söker du fotograf Ekerö? Mitt företag Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz AB, är ett resultat av många års fotograferande i kombination med min utbildning på Berghs Photography. Jag har mitt företag på Ekerö vilket gör att jag känner till ön och har fotograferat mycket på Ekerö. Oavsätt om du vill anlita mig som fotograf på Ekerö eller någon annanstans så hoppas jag att ni tittar igenom mina bilder och slår mig en signal. Som fotograf på Ekerö har jag ett brett spektra med projekt jag kan ta mig an.

Exempel på uppdrag

  • Privat- (bröllop, porträtt m.m.)
  • Företagskunder (evenemang, produkt-/miljöbilder, årsredovisningar, reklammaterial, bilder till webbsidor)

Med ett stort intresse för formgivning, inredning och arkitektur inom olika tidsepoker och inte minst människan i allt detta, tar jag gärna uppdrag även inom dessa områden.

En fotograf på Ekerö med lokal förankring

Som fotograf på Ekerö så håller jag Ekerö varmt om hjärtat och att arbeta lokalt med företag och privatpersoner. Bildens betydelse för förståelse människor emellan har alltid intresserat mig, inte minst när jag arbetat internationellt med kommunikation och marknadsföring inom svensk turism- och mötesindustri. Jag vet att det finns många fotografer att välja på när du ska välja vem som ska utföra ditt uppdrag. Som fotograf på Ekerö brukar jag rekommendera mina kunder att slå mig en signal efter att du har tittat igenom mina bilder här på hemsidan så kan vi boka in ett möte för att se om ni tycker att jag passar för ert uppdrag.

Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz – Din fotograf på Ekerö

Välkommen!