Bröllopsfotograf Ekerö


Bröllopsfotograf Ekerö

Söker du bröllopsfotograf Ekerö? Ett bröllop är ett minne för livet oavsett hur man väljer att gifta sig. Att hitta en bra bröllopsfotograf på Ekerö är en väsentlig del

i bröllopsprocessen. Det är mycket som ska hinnas med på kort tid, ögonblicken är unika och kommer inte åter vilket gör att det är bekvämt och tacksamt att ha en bröllopsfotograf på Ekerö. Med vackra fotografier kan ni gå tillbaka till denna kärlekens dag för att minnas eller dela med er för de som inte var där.

Varför anlita mig som bröllopsfotograf Ekerö?

Som bröllopsfotograf på Ekerö fångar jag de allra viktigaste ögonblicken på den stora dagen. Era känslor och personligheter ska förevigas på bild och jag dokumenterar allt från förberedelser till middag. Jag arbetar för att ni som bröllopspar i möjligaste mån själva ska slippa lägga tid och energi på att alla ögonblick ska förevigas. Samtidig ser jag till att fånga allt viktigt på bild utan att vara i vägen eller påverka den magiska stämningen på bröllopsdagen.

Självklart fotograferar jag med era önskemål i fokus, på hur ni allra helst vill föreviga denna dag. Genom att anlita mig som bröllopsfotograf på Ekerö kan ni vara säkra på att era finaste minnen finns vackert bevarade på bild, från bröllopsdagen och livet ut.

Oavsett hur ni väljer att gifta er skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ert bröllop, och jag är lyhörd för hur ni vill ha era bilder. Är det kanske med flera dagars fest eller på tu man hand på en speciell plats? Inga uppdrag är för stora eller för små. En bra bröllopsfotograf Ekerö låter inte heller dåligt väder vara ett hinder för vackra bilder. Vid en konsultation går vi igenom hur vi kan ta bilderna om det exempelvis skulle regna. Kanske tar vi dem inomhus, under paraply, eller kanske vid ett lusthus eller under en bro? Möjligheterna är många!

Som en erfaren och bra bröllopsfotograf har jag de rätta rutinerna, utrustningen och förberedelserna som krävs för att få fram de bästa bilderna. När ni själva ser resultatet är mitt mål självklart att ni ska vara nöjda, att det känns genuint och att bilden återspeglar känslan ni kände vid ögonblicket.

Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz – Din bröllopsfotograf på Ekerö

Välkommen!