Bra porträttfotograf Stockholm

Bra porträttfotograf Stockholm 

Söker du porträttfotograf Stockholm? Mitt företag Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz AB, är ett resultat av många års fotograferande i kombination med min utbildning på Berghs Photography. Jag brinner för att porträttera människor och har genom åren blivit en bra porträttfotograf Stockholm. Titta gärna igenom mina bilder och tycker du att det stämmer överens med en bra porträttfotograf Stockholm så hoppas jag du kontaktar mig. För mig är en bra porträttfotograf Stockholm en fotograf som är lyhörd och har öga för att ta fram personligheter i bilderna.

En bra porträttfotograf Stockholm erbjuder:

  • Porträtt för privatpersoner
  • Företagsporträtt

Med ett stort intresse för formgivning, inredning och arkitektur inom olika tidsepoker och inte minst människan i allt detta, tar jag gärna uppdrag även inom dessa områden. Bildens betydelse för förståelse människor emellan har alltid intresserat mig, inte minst när jag arbetat internationellt med kommunikation och marknadsföring inom svensk turism- och mötesindustri.

Boka en bra porträttfotograf Stockholm?

Vill du boka eller har du frågor om hur det går till hos en bra porträttfotograf Stockholm? Som bra porträttfotograf Stockholm brukar jag rekommendera mina kunder att kontakta mig efter att ha sett igenom mina bilder här på hemsidan. Därefter bokar vi in ett möte för att diskutera vidare och stämma av era önskemål. Efter mötet sänder jag er en offert på uppdraget gällande porträttfotografering med en beskrivning av upplägg, omfattning etc mm baserat på vårt tidigare samtal.

Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz – Bra porträttfotograf i Stockholm

Välkommen!