arkitektur fotograf


Arkitektur Fotograf

Söker du en arkitektur fotograf? Mitt företag Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz AB, är ett resultat av många års fotograferande i kombination med min utbildning på Berghs Photography. Jag tar snygga och engagerande bilder med rätt känsla till hemsida, broschyr, tidning eller årsredovisning. Bra bilder på arkitektur och interiör ger direkt en känsla för platsen. Om du anlitar mig som arkitektur fotograf bokar vi ett möte för att ta reda på vad vill ni lyfta fram, och vilken känsla som eftersträvas.

Vi stämmer av hur bilderna ska användas, i vilka media bilderna ska publiceras, och inte minst vilken målgrupp man riktar sig till. Allt för att bilden ska förmedla rätt känsla till den tilltänkta mottagaren, och skapa intresse. Ska människor finnas med i bilderna, eller ska platsen eller byggnaden uttrycka sig helt på egen hand? Behöver vi stylist eller olika rekvisita? När ska bilderna tas för rätt ljus?

Jag jobbar som arkitektur fotograf med bas i Stockholm. Min känsla för arkitekturfotografi kommer ur ett genuint intresse för arkitektur formgivning och design. Jag arbetar effektivt, ”ser” intressanta vinklar och tar till vara på det uttryck som finns – och alltid med fokus på slutresultatet, bildens användningsområde och den kundnytta som eftersträvas.Med ett stort intresse för formgivning, inredning och arkitektur inom olika tidsepoker och inte minst människan i allt detta, tar jag gärna uppdrag inom dessa områden.

Boka arkitektur fotograf

Som arkitektur fotograf träffar jag gärna er på ett möte för att stämma av era önskemål. Bildens betydelse för förståelse människor emellan har alltid intresserat mig, inte minst när jag arbetat internationellt med kommunikation och marknadsföring inom svensk turism- och mötesindustri.

Innan själva fotograferingen fastställer vi vilket uttryck ni vill att bilderna ska förmedla. Därefter anpassar jag exempelvis ljussättning, färgställning, utryck m.m. efter framtagen målbild. Som arkitektur fotograf brukar jag rekommendera mina kunder att kontakta mig efter att ha sett igenom mina bilder här på hemsidan. Därefter bokar vi in ett möte för att diskutera uppdraget och stämma av era önskemål. Efter mötet sänder jag er en offert på uppdraget med en beskrivning av upplägg, omfattning, tidplan mm baserat på vårt tidigare samtal.

Välkommen!

Fotograf Monika Ljungcrantz Stoltz – Din arkitektur fotograf